Μελέτη - Εγκατάσταση Κλιματιστικών

 
 

 
 

Fresh Air Technical Clima στη Γλυφάδα

 


 
Έλεγχος χώρου – Μελέτη εγκατάστασης

Το ειδικευμένο προσωπικό της Fresh Air Technical Clima , επισκέπτεται τον χώρο σας για να τον ελέγξει και να προτείνει συμφέρουσες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μελέτη του χώρου για την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή επιλογή τύπου κλιματιστικού π.χ. split, δαπέδου, οροφής, κασέτα, ντουλάπα κτλ.

Επίσης για την επιλογή των BTU δεν αρκούν μόνο τα τετραγωνικά του χώρου καθώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν παράγοντες όπως η μόνωση ή το υψόμετρο, άρα μια λάθος επιλογή κλιματιστικού σημαίνει ταυτόχρονα πεταμένα χρήματα και ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Αν για παράδειγμα διαλέξετε ένα κλιματιστικό με υπερβολικά πολλά btu θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταναλώνετε υπερβολικό ρεύμα , από την άλλη αν διαλέξετε ένα κλιματιστικό με λίγα btu θα έχετε υπερβολική κατανάλωση ρεύματος λόγω της αδυναμίας του μηχανήματος να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία!

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Στην Fresh Air Technical Clima η εγκατάσταση – τοποθέτηση του κλιματιστικού πραγματοποιείται από έμπειρους τεχνικούς και αδειούχους ψυκτικούς άμεσα & στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εγκατάστασης – οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών κλιματιστικών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, καναλάτα, ψύκτες κ.λ.π) πάντα στα πλαίσια προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.

Η εταιρία μας παρέχει και ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!